Despre conferinta

De câte ori ți-ai spus: ”Gata. M-am săturat să greșesc”. De câte ori ai ales locul cel mai sigur în detrimentul locului care te scotea din zona ta de confort? De câte ori te-ai lăsat păgubaș la prima greșeală? Dar de câte ori ai spus: ”ce-o fi o fi. Hai să vedem ce iese” sau ”o încerc și pe-asta. Dacă nu greșesc acum atunci când?”. Conform DEX-ului, una dintre explicațiile termenului ”conferință” este: ”expunere făcută în public asupra unei teme din domeniul științei, artei, politicii etc., cu intenția de a informa, de a instrui, de a omagia etc.”

Cum ar fi să vii la o conferință a cărui scop este să ne amintim că obsesiile noastre au limite în ele însele, să ne dam voie să fim întregi, să experimentăm viața cu deschidere pentru greșeală, imperfecțiune si eșecuri multiple în care să relaționezi cu oameni care nu numai că își permit să greșească, dar pentru care eșecul este acceptat și asumat în mod responsabil ca parte a existenței?

Te invităm la o astfel de conferință. O conferință în care greșeala și eșecul sunt acceptate și integrate și în care gandirea se poate gândi pe sine și are curajul să identifice o eroare.

Vino să vorbim despre asta sau vorbește chiar tu! Completează formularul pentru a-ți rezerva locul în public.
Informații suplimentare la numărul de telefon: 0741 544 992

Greșesc, deci exist!