Fii CLAR!
Citeste cartea!

Alege să Fii

Când te-ai simţit ultima oară liber cu adevărat? Care a fost ultimul moment de conştientizare a gândurilor tale? Şi nu mă refer la gândurile legate de ceea ce ai simţit după ultima discuţie cu el, ea, mama sau copiii. Ci la cele în care te-ai întrebat ce simţi tu despre tine, aici şi acum. Vorbesc despre relaţia ta cu tine. Ai o astfel de relaţie? Eşti conştient că eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta? Într-o lume în care ţi se cere tot timpul să dai… (ascultare), să faci, într-o lume a lui „Trebuie”, e firesc şi foarte uşor să uiţi de tine. Care e locul pe care îl ocupi în viaţa ta? Eşti măcar pe podiumul existenţei tale? Sau ţi-ai acordat voluntar o a şaptea menţiune?

Viaţa ta este despre Tine. Da, există şi alţi oameni în viaţa ta, e frumos să dăruieşti, să faci lucruri pentru ei, dar e trist să aştepţi, doar-doar, îţi va veni şi ţie rândul la fericire… Dacă nu faci alegeri în sensul ăsta, alegeri care să te facă fericit/ă, am o veste pentru tine: nu va veni nimeni să te caute pentru a-ţi da fericirea. Şi nu pentru că alţii sunt egoişti şi tu un binefăcător adevărat, ci pentru că ei, „ceilalţi” au înţeles că existenţa lor se desfăşoară chiar în acest moment şi asta îi face liberi. Nu vor aştepta să le dea cineva voie să se simtă aşa, nu vor căuta fericirea lor la alţii, nu vor visa la un moment „potrivit” pentru a face lucrurile… Ei vor trăi fiecare clipă, cu tot ce aduce ea… fără teama că ar putea răni…

Dacă ai avut răbdare să citeşti până aici, am şi o recomandare: inspiră adânc, conştientizează-ţi corpul cu toate senzaţiile lui şi Alege să porneşti în călătoria Vieţii tale. Acum e Momentul. Hotărăşte să fii TU sensul vieţii tale, începi să iei decizii conştient de ceea ce aduc ele pentru tine, de cum ar fi viaţa ta dacă ai uita de „Trebuie”. Cum ar fi viaţa ta dacă ai alege doar SĂ FII?