Fii CLAR!
Citeste cartea!

O sesiune SCIO este foarte simplă. Clientul este mai întâi conectat la dispozitiv utilizând o bandă la nivelul capului și brățări la încheieturi și glezne. Acestea, prin intermediul unor mici senzori electro-dermici primește și transmite micro-impulsuri electrice care oferă o imagine exactă a stării generale a clientului.

După o scurtă discuție cu terapeutul, privitor la modul de viață (modul cum ne hidratăm, prezența sau absența activităților fizice, dietă, etc) se trece la testarea propriu zisă. In această etapă, dispozitivul testează corpul clientului prin intermediul semnalelor electro-magnetice, evaluând rapid parametrii energetici ai corpului, analizand posibilele dezechilibre. Dispozitivul SCIO evalueaza toti parametrii bio-energetici ai corpului (viruși, deficiențe, carențe, puncte slabe, eșecuri, alergii) și indică vulnerabilitățile, nevoile și disfuncțiile energetice ale corpului.

Rezultatele testului sunt apoi discutate, iar terapeutul sugerează și aplică, din cele peste 900 de terapii bio-energetice disponibile, aceea terapie care răspunde exact nevoilor semnalate, ajutând la deblocarea stresului pentru a restabili capacitatea naturală a organismului de a se vindeca.

O sesiune de biofeedback durează în medie intre 50 – 60 de minute, scopul acesteia, fiind prin urmare, de a face toate corecțiile energetice necesare pentru a revitaliza intregul corp al clientului, și, desigur, pentru a imbunătăți sănătatea organismului la toate nivelele (fizice, mentale și emoționale).

Sesiunile sunt foarte relaxante și complet non-invazive.