Fii CLAR!
Citeste cartea!

Prin intermediul harnasementelor atasate la nivelul capului, gleznelor și incheieturile mainilor, dispozitivul QXCI face legatura intre organism și un program computerizat care conține parametrii bioelectrici a milioane de substanțe organice.

Prima etapă constă în scanarea și măsurarea parametrilor electrici ale clientului. Acesta este un proces automat și se face de către calculator, în vederea calibrării individuale și obținerii unui set de măsurători de bază, care să ofere o imagine completă a starii de sănătate a organismului din punct de vedere energetic.

Odată terminată calibrarea, dispozitivul QXCI supune clientul la impulsuri electrice subtile și monitorizează modul în care acesta reactionează (rezonează), traducând rezultatul în termeni de cel mai mare scor. Cu cât scorul de reactie este mai mare, cu atât elementul testat este mai specific pentru persoana respectivă.

În timpul testării, aparatul rezonează cu mii de țesuturi, organe, agenți patogeni, substanțe nutritive, toxine si alergeni pentru o sutime de secundă fiecare, și înregistrează gradul în care corpul reactionează. Acest tip de testare rapidă este cunoscut ca procesul Xrroid.

Dispozitivul QXCI scanează corpul clientului exact ca un antivirus pe un computer, în căutarea de orice fel de viruși, deficiențe, slăbiciuni, alergii, anomalii și sensibilități alimentare. Oferă rapoarte privind reactivitatea biologică și rezonanța din corpul dumneavoastră și indică nevoile, disfuncții și vulnerabilitățile. Informația furnizată este fundamental diferită de cea cu raze X, analize de sânge, etc., deoarece oferă informații privind starea energetică a corpului și direcția în care corpul își concentrează energia.

Rezultatele acestui test de reactivitate electrofiziologică sunt apoi discutate și sunt sugerate și aplicate terapii bio-energetice pentru a restabili capacitățile organismului de a se vindeca (auto-regla) pe sine. Pe scurt, SCIO evaluează și normalizează dezechilibrele energetice care stau la baza stării fizice, mentale și emoționale a clientului.

Este un instrument eficient, capabil de a testa mai mult de 10.000 de frecvențe în sistemul nostru energetic, precum și de a repara frecvențele aberante prin trimiterea unor micro-impulsuri electromagnetice.

Iată o mostră de parametri bioenergetici măsurate de către dispozitivul SCIO:

  • Voltajul, amperajul, rezistența, hidratarea și oxigenarea organismului
  • deficiente nutritionale – vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grași, enzime, hormoni
  • dezechilibre ale sistemului imunitar și endocrin
  • disfuncționalități ale sistemului gastro-intestinal
  • stări mentale și emoționale – nivele conștiente și inconștiente
  • degenerări si anomalii osoase, musculare si nervoase
  • patogeni – bacterii, ciuperci, viruși și paraziți
  • alergiile si nivelul de toxicitate – metale grele, mercur și substanțe chimice
  • nivelul pH-ului (acid/alcalin).