Fii CLAR!
Citeste cartea!

SCIO este cel mai avansat dispozitiv medical disponibil pentru a măsura tensiuni și dezechilibre în organism prin scanarea parametrilor electrici ai organismului. Se bazează pe transmiterea spre organism a 65 de milioane de semnale electromagnetice, de mai multe ori pe secundă, iar modul în care acestea sunt retransmise de către organe este calculat automat pe baza unui model matematic ce ţine cont de rezistenţa, voltajul şi amperajul organismului.

Versiunea actuală a SCIO se bazeaza pe 30 de ani de cercetare și experiență în întreaga lume, Quantum Biofeedback fiind o tehnologie de ultimă generație, rezultat al descoperirilor fizicii și biologiei cuantice.

Dispozitivul de Quantum SCIO oferă cele mai bune soluții în terapia bioenergetică de reducere a stresului, fiind conceput pentru detectarea și reducerea stresului. Acesta este calibrat pentru a măsura reacțiile electrice fine și subtile ale corpului la un grup de substanțe organice. Programul îmbunătățește starea generală de sănătate, crește starea de bine prin conștientizare, îmbunătățește performanța, crește nivelul de energie, relaxeaza organismul și scade nivelul de stres.

Iată câteva din efectele semnalate în urma studiilor de specialitate:

– abilitatea de a se relaxa mai repede și mai ușor

– somn îmbunătățit,

– reducerea stresului, tensiunii și nervozității

– îmbunătățirea stării de sănătate generală și a sentimentul de bunăstare

– reducerea sentimentelor de furie, frică, anxietate și teamă

– mobilitatea musculara, flexibilitate si performanta sportiva sporită

– îmbunătățirea clarității mentale, memoriei și atenției

– reducerea durerii, oboselii, migrenelor

– reducerea comportamentelor adictive, etc.