Speakeri

Speakeri

Cristina Trepcea

Cristina Trepcea (invitat special)

”Experienţa mea de până acum m-a învăţat că felul în care alegi ce faci cu timpul tău e ceea ce croieşte viaţa ta – ca pe o salopetă de şantier, o rochie de bal sau un costum de circ. Poţi să îţi petreci timpul la bibliotecă, la club sau la televizor. Fiecare alege pe ce pariază. Eu am folosit la bibliotecă şi la cursuri cea mai mare parte din balotul de timp pe care l-am avut la dispoziţie. Dar am rămas «corigenta» la anumite capitole de viaţă personală, am neglijat oameni şi relaţii... şi le-am pierdut. Ştiu că alegerea a fost a mea, sunt responsabilă. Recunosc, aş vrea să fi petrecut mai mult timp cu Maria Cristina când era mică mică, să mă fi jucat mai mult cu ea copil. Dar mă joc acum. Acum are 30 de ani”.

A făcut studii de științe politice și psihologie în România şi studii de jurnalism în SUA şi Irlanda. A fost jurnalist de radio, redactor la Pro TV, corespondent la Consiliul Europei şi consilier al fostului premier al României, Adrian Năstase, membru CNA şi psihoterapeut.

Vlad Tăușance

Vlad Tăușance (invitat special)

Vlad este neliniștit profesional. Face traininguri și design de ateliere pentru Fundația Friends For Friends din București. Lucrează în proiecte de comunicare și strategie alaturi de agenția Argo din Iași. Întârzie la întâlniri în Cluj și Timișoara. Uneori îi ies lucuri: piese de teatru, colaborări cu alte agenții, nume pentru firme și programe. Alteori se simte prost pentru anii lui. Doarme bine, însă.

Alina Zlampa

Alina Zlampa (speaker)

Trainer. Mama. Fiică. Copil. Femeie. Om iubitor de cărți, ceai, de călătorii, de povești și de… somn (nu neapărat în această ordine 😊). Am înțeles că drumul vieții nu este drept ci e într-o spirală continuă: trecem la nivelul următor dacă ne asumăm lecțiile oferite de viață.
Și am înțeles că cei mai buni “aliați” pe acest drum sunt răbdarea, iubirea și iertarea.

Andreea Junca

Andreea Junca (speaker)

Elevă a liceului de Arte din Bacău, observatoare a cerului de seară, a frumuseții din cotidian și a conversațiilor pe teme diverse. Crede în puterea fiecăruia de a-și croi propria cale în viață și încearcă să se folosească de fiecare cotitură din drumul ei. În căutarea autenticității.

Mara Matei

Mara Matei (speaker)

În fiecare zi am diferite roluri. Sunt mama Alexiei, colegă, soră, fiică, manager, prietenă, masterand, călător și, mai ales, femeie. Om fericit. Am avut nevoie de (aproape) 40 ani să îmi dau seama că cele mai importante lucruri, pentru mine, sunt curajul, integritatea, prietenia și multă iubire. Orice altceva vine ca și consecință. În februarie o să împlinesc 40 și cred că ceea ce e mai bun de abia urmează 🙂

Ștefana Bălan

Ștefana Bălan (speaker)

Profesor de limba engleza si manager al centrului Cambridge House Bacau. Autor al cartii "Ghid de fericire pentru incepatori". Iubitoare de viata si frumos. Unul dintre sloganurile favorite: "A gresi este absolut normal in procesul de invatare"